De woningtypes

Wonen voor iedereen

Villa Via Nova biedt 14 prachtige woningen. Het plan omvat 8 stadsvilla's (woningtype J1 en J2) en
6 semibungalows (woningtype H1 en H2), waarbij zowel de semibungalows als de stadsvilla's exclusief aan één kant van de straat zijn toegewezen voor een rustig straatbeeld.

Stadsvilla’s
Van de in totaal 14 woningen zijn er 8 stadsvilla’s, bijvoorbeeld perfect voor families die op zoek zijn naar ruimte en comfort.
Deze stadsvilla’s bieden voldoende kamers en buitenruimte, ideaal voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te ontspannen.

Semibungalows
Daarnaast zijn er 6 semibungalows beschikbaar. Ze bieden een comfortabele en toegankelijke woonomgeving.
Ze zijn ontworpen met het oog op de toekomst en voor gebruik door mensen van alle leeftijden.

✓ Inclusief wonen, voor gezinnen én alle andere mensen. Deze fijne nieuwe wijk biedt mensen van alle leeftijden
een woonplek waar iedereen zich welkom voelt.

✓ Hoogwaardige architectuur gekoppeld aan een duurzaam ontwerp, met aandacht voor kwaliteit en efficiënt energiegebruik.

✓ Met ruime kavels tot 486 m2 heb je alle vrijheid om jouw woning naar eigen wens aan te passen en te genieten
van je persoonlijke ruimte.

✓ Parkeren bij jouw eigen woning.

Stadsvilla’s

In Villa Via Nova worden 8 vrijstaande stadsvilla’s gerealiseerd. Deze woningen zijn opgedeeld in twee verschillende varianten, J1 en J2, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jou past. Elke stadsvilla is een echt thuis, met 3 gezellige woonlagen. Op de begane grond vind je de sfeervolle woonkamer met een open keuken en handige buitenberging. Op de eerste verdieping zijn maar liefst 3 slaapkamers, een royale badkamer en een apart toilet voor jouw comfort. Behoefte aan meer ruimte? Wanneer je naar boven gaat, ontdek je op de tweede verdieping extra ruimte die je helemaal naar eigen wens kunt inrichten.

Ideale keuze
Deze nieuwbouwwoningen zijn de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en moderne voorzieningen. Deze prachtige woningen spreiden zich uit over drie woonlagen en bieden een uitstekende balans tussen functionaliteit en gemak.

Kenmerken
✓ 3 woonlagen
✓ Begane grond: woonkamer met open keuken, toilet, buitenberging
✓ 1e verdieping: 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet
✓ 2e verdieping: extra ruimte naar eigen wens in te richten

Naar woningen

Semibungalows

Aan de overkant van de stadsvilla’s vind je deze zes bijzondere woningen. Elk van deze semibungalows heeft 2 woonlagen. De begane grond is doordacht ingericht met een gezellige woonkamer met open keuken, een comfortabele slaapkamer, een badkamer, een separaat toilet, een trapkast en een handige berging. Hier hebben we gedacht aan toegankelijkheid en comfort op één niveau, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw nieuwe thuis. Als je naar de eerste verdieping kijkt, ontdek je een ruime zolder die je volledig naar eigen inzicht kunt inrichten.

Comfortabel en flexibel
Deze nieuwbouwwoningen zijn ontworpen met het oog op comfort, toegankelijkheid en flexibiliteit voor mensen van alle leeftijden. Deze woningen strekken zich uit over twee woonlagen. De verdieping kan flexibel worden ingezet.

Kenmerken
✓ 2 woonlagen
✓ Begane grond: woonkamer met open keuken, 1 ruime slaapkamer, badkamer, toilet, trapkast en berging
✓ 1e verdieping: ruime zolder die als extra ruimte kan worden gebruikt

Naar woningen

Verkoop en Informatie

9SROczeGU6YVyjAsPXvquB6nc8OVRyJPJyOu1yG1.png

043 - 365 56 55
info@tijsencyril.nl
.

Dit is een project van JPO

aUJ7IszRsUnr5JVldeLiCw0mEDsyvhsWwJUF6qlr.png

In samenwerking met
3W real estate
.