Verkoop gesloten! Schrijf je nu in als reservekandidaat.

Mooi wonen in het hart van historisch Valkenburg!

Welkom bij Villa Via Nova: jouw toekomstige droomhuis in Valkenburg! Hier, in het bruisende hart van deze charmante stad, presenteren we met trots ons exclusieve nieuwbouwproject. Jouw nieuwe thuis, waar je zowel binnen als buiten kunt genieten van een een heerlijk glas wijn of een goed boek. Wil je er liever op uit? Binnen "no-time" zit je op een terrasje in de stad.
Ontdek de vele voordelen van Villa Via Nova:

Schrijf je in als reservekandidaat

1. Vrijstaand wonen in historisch Valkenburg
Villa Via Nova biedt een zeldzame kans om vrijstaand te wonen op slechts een steenworp afstand van het historische centrum van Valkenburg. Een bijzondere plek voor een fijne woonervaring.

2. Inclusief wonen voor iedereen
Bij ons staat inclusiviteit centraal. Dat betekent dat mensen van alle leeftijden, jong en oud, zich in Villa Via Nova thuis voelen. Zonder zorgen kun jij genieten van je nieuwe thuis.

3. Diversiteit in woningaanbod
Ons project omvat in totaal 14 vrijstaande woningen van hoogwaardige architectuur, waarvan 8 stadsvilla's en 6 semibungalows. We bieden voor elk wat wils, zodat je jouw perfecte thuis kunt vinden.

Inschrijven

Financiële check

Het laatste jaar is er veel veranderd in de woningmarkt, toch is er nog steeds veel mogelijk!
Juist nu is het aantrekkelijk om een nieuwbouwwoning te kopen vanwege de duurzame bouw, weinig onderhoud en ruime opties aan meerwerkmogelijkheden. Het financieren van een nieuwbouwwoning werkt net even iets anders dan het financieren van een bestaande woning. De onafhankelijke financieel adviseurs van Beuken-Essers helpen jou graag met alle mogelijkheden en vragen. Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend en oriëntatiegesprek!

Meer over de financiële check

Highlights

✓ Ruime kavels voor maximale privacy
✓ Hoogwaardige architectuur
✓ Parkeergelegenheid deels op eigen terrein
✓ De perfecte balans tussen een rustige woonomgeving en de dynamiek van de stad

Genieten in je eigen tuin of toch om de hoek een terrasje pikken? Het kan allebei gemakkelijk. Deze 14 nieuwbouwwoningen zijn echter niet alleen ontworpen met het oog op comfort, maar ook met aandacht voor duurzaamheid en energie-efficiëntie volgens de nieuwste normen. Klaar om de volgende stap te zetten? Schrijf je dan nu in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Inschrijven

Procedure

Villa Via Nova is vanaf 30 november 2023 in verkoop gegaan.

Tot en met 14 december 2023 12:00 uur kon je jouw voorkeur voor één of meerdere woningen definitief bevestigen via het online inschrijfformulier. Inmiddels is de verkoop gesloten en heeft de toewijzing plaatsgevonden.

De toewijzing van de woningen vond vanaf 15 december 2023 plaats.
Op dit moment kun je je inschrijven als reservekandidaat. We nemen dan contact met je op wanneer er weer een woning beschikbaar komt.

Meer over de procedure

Kies je favoriete woning

Bekijk het aanbod

Verkoop en Informatie

9SROczeGU6YVyjAsPXvquB6nc8OVRyJPJyOu1yG1.png

043 - 365 56 55
info@tijsencyril.nl
.

Dit is een project van JPO

aUJ7IszRsUnr5JVldeLiCw0mEDsyvhsWwJUF6qlr.png

In samenwerking met
3W real estate
.